еднопосочен

еднопосочен
еднопосо̀ч|ен, -на, -но <-ни>
прил a sènso ùnico, unidirezionàle
еднопосочен билет bigliètto sòlo di andàta

Български-италиански речник. 2015.

Игры ⚽ Поможем написать реферат

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”